Ве молиме почекајте.

Го бараме вашето возило.
Ве молиме почекајте.

Акумулатори за камиони

Филтрирај по

Fiamm Advanced Power Cycling 225Ah 1150A CCA L

Fiamm Enhanced Heavy Duty EHD 140Ah 950A CCA L

Fiamm Enhanced Heavy Duty EHD 180Ah 1100A CCA L

ZXZ Maxima 180Ah 1250A CCA L

ZXZ Maxima 180Ah 1250A CCA L

..

10.457,00 МКД


ZXZ Maxima 230Ah 1300A CCA L

ZXZ Maxima 230Ah 1300A CCA L

..

11.727,00 МКД


ZXZ Prima 155Ah 1000A CCA L

ZXZ Prima 155Ah 1000A CCA L

..

8.523,00 МКД


ZXZ Prima 180Ah 1250A CCA L

ZXZ Prima 180Ah 1250A CCA L

..

10.678,00 МКД


ZXZ Prima 230Ah 1300A CCA L

ZXZ Prima 230Ah 1300A CCA L

..

12.036,00 МКД


Гледаш 1 од 8 од 8 (1 Страни)

Ве молиме почекајте.