Ве молиме почекајте.

Го бараме вашето возило.
Ве молиме почекајте.

BERU

BERU е германски бренд специјализиран за производство на делови за палење и стартување. Централата се наоѓа во Лудвисбург, Германија, а производите се шират од FEDERAL-Mogul во афтермаркет пазарот.

BERU е една од водечките брендови во дизел моторите, со околу 40% удел на пазарот во продажба на топли свеќички. Се разбира, врвните позиции се исто така и во областа на технологиите за палење на бензински мотори. BERU е меѓу првите четири марки во Европа.

Важно е да се знае дека скоро сите производители на автомобили, ги користат производите на брендот за оригинално вградување, што значи дека голем број од автомобилите, излегуваат од фабриките на најголемите производители, како BMW, AUDI, MERCEDES BENZ, OPEL, VW итн, се со BERU системи за палење.

Ве молиме почекајте.