Ве молиме почекајте.

Го бараме вашето возило.
Ве молиме почекајте.

Blue Print

Blue Print е бренд основан во 1994 година и дел од Bilstein Group. Компанијата нуди повеќе од 160 различни автомобилски компоненти на пазарот, а дистрибуцијата е расфрлана низ повеќе од 30 европски земји. Blue Print има најширок спектар на квалитетни резервни делови за јапонски и корејски автомобили од која било друга марка на резервни делови. Покрај тоа што се применуваат во овие автомобили, тие се добра замена за европските и американските автомобили и лесните комерцијални возила, како и малезискиот.

Мотото на компанијата е "вистински прв пат!" Ги изразува вредностите, квалитетот и точноста на произведените производи. Сите производи од Blue Print се дизајнирани и дизајнирани да бидат директна замена за оригиналните делови во автомобилите. Компанијата обезбедува "универзални" производи, што значи дека корисниците можат да бидат сигурни за "прв пат".

Ве молиме почекајте.