Ве молиме почекајте.

Го бараме вашето возило.
Ве молиме почекајте.

Испорака и плаќање

Испорака

Нарачаните производи кој што се во моментот на залиха ќе Ви бидат испорачани во период од 2-3 дена. Доколку не се на залиха ќе бидете известени телефонски или по емаил. Артиклите ќе бидат испорачани на адресата која ја имате потврдено во нарачката.Трошоците за испорака се на товар на нарачателот, освен ако не е поинаку назначено. Производот и трошоците за испорака се плаќаат кога ќе го добиете производот на денот на нарачката, освен во случај ако нарачката ја имате платено со кредитна картичка или со банкарски трансфер.

Рок на испорака

Откако добивте потврда за креирана нарачка, нарачката влегува во статус на обработка. Откако ќе биде обработена и потврдена ќе биде испратена на достава.

Рокот на испорака е 2-3 работни дена. За сите нарачки направени во сабота ,недела или за празник ќе бидаат процесирани во првиот следен работен ден. Сите нарачки направени до 12 часот ќе бидат испорани за 2 работни дена а за нарачките направени по 12часот ќе бидат испорачани за 3работни дена. Доколку нашата нарачка не сме во можност да ја испорачаме во овие рокови благовремено ќе бидете известени по телефон или по емаил.

Превземање на пратки

Курирот ја доставува пратката до адреса потврдена при нарачката од страна на купувачот . Доколку курирот не успее да Ве пронајде на адресата, тогаш телефонски ќе Ве исконтактираат на бројот кој го имате оставено при креирањето на нарачката и ќе може да се договорите за нов термин на испорака. Доколку и при вториот обид курирот не успее да Ве пронајде тогаш пратката ќе биде оставена во депото на курирската фирма од каде ќе мозете да ја подигнете во рок од 5дена. Очекувајте да Ве контактираме за утврдување на причината за неподигнување на нарачката и да Ве информираме од каде можете да ја подигнете пратката аи да Ви ги дадеме контактите од курурската фирма.

Цена на Испорака

Цената за достава на сите производи нарачани онлине од Avtodelovionline.mk за вредност над 3000 МКД е бесплатна. За вредност на производите под 3000 МКД цената на достава е 150МКД. Доколку нарачката е специфична по обем, тежина или вид и е надвор од овие ценови рамки т.е бара цена на достава по договор ќе бидете контактирани од наша страна за утврдување, договарање на цената за достава.

Плаќање

Производите може да ги платите при приемот на домашна адреса или во локалната пошта во готовина(со откуп), со кредитна картичка или со банкарски трансфер (вирмански).

Ве молиме почекајте.