Ве молиме почекајте.

Го бараме вашето возило.
Ве молиме почекајте.

NIPPARTS

NIPPARTS е холандски бренд, основан во 1981 година и специјализирани во производството и дистрибуцијата на оригинални јапонски и корејски авто делови. Високиот квалитет на производите помага да извлечете максимум од оригиналните фитинг делови. Деловите се применливи и во европските автомобили.

Компанијата се фокусира на сите важни системи на возила и произведува делови од моторот, пренос, кочење и електрични системи, делови од телото и многу повеќе.

Главните производи NIPPARTS понуди се:

  • Дискови за сопирање
  • кочиони плочки
  • водни пумпи
  • Сензори
  • Филтри и многу други.

Ве молиме почекајте.