Ве молиме почекајте.

Го бараме вашето возило.
Ве молиме почекајте.

Remsa

REMSA е шпански бренд, основан од 1975 година и специјализиран во производството на делови за коморите на леките и товарни возила. REMSA има 8 производствени капацитети - шест од нив во Европа и два во Северна Америка - Монтереј (Мексико) и Чикаго (САШ). Компанијата произведува годишно 70 милиони артикли, кои се вградуваат во сите европски, азиски и американски автомобили.

Ве молиме почекајте.