Ве молиме почекајте.

Го бараме вашето возило.
Ве молиме почекајте.

SACHS

SACHS е германски бренд, специјализиран за производство на делови за куплунгот и амортизацијата. Во годините брендот ја освоил довербата на светската авотмобилна индустрија најмногу поради високиот квалитет и сигурност на своите производи, најдобра иновација политика, доказ за тоа е и партнерството со Ferrari во FORMULA 1 од 1996 година наваму.

Произведените од SACHS конектори и амортизери се меѓу повеќето конкуретноспособните производи на глобално ниво. И главните производи кои се нудат се:

  • Фероден диск
  • Компресионен диск
  • Замаец
  • Аксијални лежишта
  • Конекторска обвивка
  • Амортизери
  • чаури и мн. Друго

Ве молиме почекајте.