Ве молиме почекајте.

Го бараме вашето возило.
Ве молиме почекајте.

SWAG

SWAG е германска компанија за производство и дистрибуција на резервни делови. Во својата 60-годишна историја, компанијата се докажа како еден од независни лидери во услугите што ги нудат резервни делови со оригинален квалитет на резервни делови. Секој производ на компанијата се подложува на ригорозни тестирања за да ги исполни бараните стандарди.

Компанијата има широк спектар на производи. Повеќе од 22.000 автомобилски делови од брендот можат да се применат во сите познати германски, европски и азиски возила. Без разлика дали ви требаат делови на управувачот, моторот, системите за сопирање или напојувањето за вашиот автомобил, SWAG има сè.

Со квалитетни, брзински и најсовремени автомобилски трендови, SWAG е добро решение за вашиот автомобил каде и да сте во светот. Како премиум бренд, таа е посветена на барањата на секој клиент - ден за ден.

Ве молиме почекајте.