Ве молиме почекајте.

Го бараме вашето возило.
Ве молиме почекајте.

Textar

TEXTAR е германска марка, основана во 1913 година и дел од TMD friction Group, која обезбедува најквалитетни и најбезбеднии кочни системи во целиот свет. TEXTAR е основен производител и снабдувач на плочки, дискови, барабани и добоши за сите леки, лекотоварни и товарни автомобили.

TEXTAR 40% од продажбата на производи е за прво вградување и над 20% од пазарот на резервни делови, што го потврдува квалитетот и надежта на брендот. Продуктите обединуваат во себе си над 150 различни елементи, од кои се сочинети од над 20 различни материјали, сите се внимателно избрани да се сретнат со различните барања на автомобилите, технолошките системи, специфичните сили, тежината и кочните карактеристики.

Ве молиме почекајте.