Ве молиме почекајте.

Го бараме вашето возило.
Ве молиме почекајте.

За нас

Профил на фирмата

Кратко резиме

www.avtodelovionline.mk е првата специјализирана интернет продавница од овој тип, која Ви овозможува на инвентивен начин едноставно купување автоделови, моторни масла, козметика итн. за автомобили или комерцијални возила. На Нашите ценети потрошувачи директно од удобноста на нивниот дом, на работа или во движење на само неколку клика им нудиме огромен асортиман на артикли од сите сегменти со докажан квалитет И неверојатно ниски цени. Притоа нашиот професионален тим им стои на располагање на сите нивни барања, вложувајки се за да ја придобие нивната доверба и наклонетост без скриени или нетранспарентни услови.

www.avtodelovionline.mk е сопственост на ДПТУ Инфомобил ДООЕЛ (ЕДБ МК4027001131990, ЕМБС 5518300).

Основна дејност на фирмата е трговија на големо и мало со авто делови. Таа е основана во 2001год. Од тогаш е континуирано присутна на пазарот. За сето време од своето постоење бележи постојан раст со бројни успеси на кој сме посебно горди. Денес Инфомобил ужива висок рејтинг и реноме. Големиот асортиман, добрата обученост, професионалност, техничката екипираност се само мал дел од високите стандарди кој секојдневно ги нудиме на нашите ценети клиенти.

Цел

Примарна цел за кој несебично ги ангажираме сите наши сили и можности е ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА БРОЈОТ НА ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ.

Мисија

Да се издигнеме како лидер кој е инспиративно и активно поврзан со своите задоволни потрошувачи.

www.avtodelovionline.mk решение на клик од Вас.

Ви посакуваме задовлство и убави искуства со користењето на нашата интернет продавница. Влезете Ве очекуваме.

Ве молиме почекајте.