Ве молиме почекајте.

Го бараме вашето возило.
Ве молиме почекајте.

FEBI BIlstein

FEBI BIlstein е германски бренд основан во далечната 1881 година. Во почетокот, компанијата произведува завртки и навртки. По Втората светска војна, брендот започна со производство на резервни делови за автомобили и камиони. Во 1991 година, првата гранка беше основана надвор од Германија, а од 2001 година компанијата е присутна и онлајн. Денес, компанијата има над 9.000 различни продукти, кои се испорачуваат во 130 земји. Производите на компанијата се користат за оригинална инсталација во MERCEDES-BENZ. FEBI се грижи и произведува делови за сите компоненти на возилото:

  • Системи за сопирање
  • Суспензија
  • Филтри
  • Пренос
  • Шасија
  • Управување, итн.

Ве молиме почекајте.