Ве молиме почекајте.

Го бараме вашето возило.
Ве молиме почекајте.

ЕRА (Elettro Rappresentante Autocomponenti)

ЕРА (Elettro Rappresentante Autocomponenti) е италијански бренд, основан во 1983 година. Специјализиран е за дистрибуција на електрични и електронски резервни делови за моторни возила. Компанијата веќе некое време е дел од групата TRW, но во 1999 година ЕРА беше откупена и преименувана во ЕРА С.Р.Л. Магацинот се наоѓа во Торино, каде што повеќе од 1.500 клиенти се достапни во повеќе од 65 земји ширум светот.

Главните производи кои ги нуди ЕРА се:

  • Калеми за палење
  • Кабли за палење
  • Свеќички, грејачи
  • Пумпи за гориво
  • Клучеви и сензори за управување со моторот
  • Мерачи на воздух
  • AGR вентили
  • Слободни контролни вентили
  • Електронски контролни единици

Ве молиме почекајте.